Nutriční hodnoty (Pašerácké srnčí špalíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 648 kJ / 155 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,85 g |
| Tuky | 1,06 g |
| – nasycené | 0,21 g |
| – nenasycené | 0,67 g |
| –– mononenasycené | 0,29 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,20 g |
| – cukry | 19,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| srnčí plec | Srnec plec | |
| 1 1 cibule (větší nebo střední) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 zelená paprika (nebo žlutá) | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 rajčata nebo cherry rajčátka, cca 8 kousků | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| hrst hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| Pašerácké koření | Pepř černý | |
| houbový bujón | Bujón houbový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka nebo Hraška na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |