Nutriční hodnoty (Naložená jablka s cibulí v octové zálivce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 836 kJ / 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 0,17 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 41 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 47,71 g |
| – cukry | 28,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší zelená jablka / Granny, Goldstar apod. | Jablko čerstvé | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 150-200 ml 150-200 ml jablečného octa | Ocet jablečný | 175 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská |