Nutriční hodnoty (Naložená jablka s cibulí v octové zálivce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 836 kJ / 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,71 g |
– cukry | 28,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší zelená jablka / Granny, Goldstar apod. | Jablko čerstvé | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
150-200 ml 150-200 ml jablečného octa | Ocet jablečný | 175 ml |
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
špetka špetka soli | Sůl mořská |