Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažená háďata

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 12. 2008 16:35

Suroviny

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Iva Trhoňová

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 566 kJ / 1 091 kcal
Bílkoviny131,82 g
Tuky27,49 g
Vláknina1,49 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 2,31 g
Sůl5,43 g
Sacharidy78,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso není třeba nechat odležet, ale i naopak - pokud čekáme hosty, máme jinou práci apod., je možné si vše promíchat a nechat v lednici až do okamžiku potřeby, pak jen promíchnout a usmažit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

26. 6. 2010 15:29

Cathleen, tak tohle musí být určitě moc dobrý a já to brzy udělám. Ještě že jsou náhodné recepty:-! Dávám ti 4.bod:yes:

Eliza Eliza

4. 6. 2010 08:31

To je dobrý nápad...:yes::-)

michsamant michsamant

16. 2. 2010 22:58

:-p:yes:

Lusinda79

3. 12. 2008 18:15

Já to šoupnu, rarášci to nejsou, ale tyhle recepty jsou dost podobný vpodstatě všechny.Jani syn i zeťák mají restaurace?Nechceš mě adoptovat?Nezlobím, nepiju, nekouřím a už chodím na nočník:-D natvrdlost není v Tobě, ale v tom čuníkovi, ktrýho máš v mrazáku.

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 12. 2008 17:50

Takže Luci to sem šoupni, nejsou to náhodou rarášky? Něco mi říká to pivo. Já osobně mám s kýtou taky blbé zkušenosti, ale mám jí plno po té zabíječce, tak co s tím, že? A fakt nechápu, když to dělají v restauraci (syn i zeť mají svou), že to tvrdé nemají. Z toho vyplývá, že ta natvrdlost je asi ve mně :-//

Lusinda79

3. 12. 2008 17:25

Podle mě by Jani kýta i po odležení byla tvrdá.Mám podobný recept, kde se jen navíc přidává pivo a trocha prdopeče a tam změkne i kýta.

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 12. 2008 16:49

No, to vypadá fakt rychlé, myslíte, že by se dala použít i vepřová kýta:-?:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: sačky na pečení masa sáčky na pečení kuře pečené v sáčku sáčky na pečení recepty maso pečené v sáčku pečené kuře v sáčku pečení v sáčku recept pečení v sáčku pečení masa v sáčku pečené maso v sáčku pečení v sáčku recepty sacky na peceni kurete sacek na peceni sacek na peceni masa pečení masa v sáčcích peceni kurat sacek na pečeni kuřete pečené kuře na sádle sáčky na pečení kuřat recepty na maso pečené v sáčku

Suroviny: maso kuřecí, vejce, omáčka sojová, koření pečené kuře, solamyl, mouka polohrubá, olej

TopRecepty.cz

Smažená háďata

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRNy