Smažená háďata

cathleen Kuchařka: cathleen

Drůbeží maso 7 názorů

Suroviny

400-450 g kuřecího masa bez kůže
Na směs:
3 vejce
2 lžíce sójové omáčky
1/2 sáčku koření Pečené kuře nebo Zlaté kuře
3 lžíce Solamylu
4-5 lžic polohrubé mouky
na smažení olej nebo sádlo
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na tenké nudličky a zamícháme se směsí (tu uděláme pouhým promícháním daných surovin) a můžeme ihned smažit, není třeba nechávat odležet.

  2. Smažíme na rozpáleném tuku jako omeletu, po obrácení ji ihned roztrháme na kousky a dosmažíme. Podáváme s chlebem a tatarkou.

Poznámka

Maso není třeba nechat odležet, ale i naopak - pokud čekáme hosty, máme jinou práci apod., je možné si vše promíchat a nechat v lednici až do okamžiku potřeby, pak jen promíchnout a usmažit.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Smažená háďata

  • Bibinka Bibinka

    Cathleen, tak tohle musí být určitě moc dobrý a já to brzy udělám. Ještě že jsou náhodné recepty:-! Dávám ti 4.bod:yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    To je dobrý nápad...:yes::-)

    Odpovědět

  • michsamant michsamant

  • Lusinda79 Lusinda79

    Já to šoupnu, rarášci to nejsou, ale tyhle recepty jsou dost podobný vpodstatě všechny.Jani syn i zeťák mají restaurace?Nechceš mě adoptovat?Nezlobím, nepiju, nekouřím a už chodím na nočník:-D natvrdlost není v Tobě, ale v tom čuníkovi, ktrýho máš v mrazáku.

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Takže Luci to sem šoupni, nejsou to náhodou rarášky? Něco mi říká to pivo. Já osobně mám s kýtou taky blbé zkušenosti, ale mám jí plno po té zabíječce, tak co s tím, že? A fakt nechápu, když to dělají v restauraci (syn i zeť mají svou), že to tvrdé nemají. Z toho vyplývá, že ta natvrdlost je asi ve mně :-//

    Odpovědět

  • Lusinda79 Lusinda79

    Podle mě by Jani kýta i po odležení byla tvrdá.Mám podobný recept, kde se jen navíc přidává pivo a trocha prdopeče a tam změkne i kýta.

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    No, to vypadá fakt rychlé, myslíte, že by se dala použít i vepřová kýta:-?:-?

    Odpovědět

Tématické fráze: sačky na pečení masa sáčky na pečení kuře pečené v sáčku sáčky na pečení recepty maso pečené v sáčku pečené kuře v sáčku pečení v sáčku recept pečení v sáčku pečení masa v sáčku pečené maso v sáčku pečení v sáčku recepty sacky na peceni kurete sacek na peceni sacek na peceni masa pečení masa v sáčcích peceni kurat sacek na pečeni kuřete pečené kuře na sádle sáčky na pečení kuřat recepty na maso pečené v sáčku

Zapomněl/a jsem heslo