Nutriční hodnoty (Salát z čevené řepy s bazalkovým tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 179 kJ / 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 37,63 g |
– nasycené | 6,20 g |
– nenasycené | 31,25 g |
–– mononenasycené | 21,06 g |
–– polynenasycené | 10,19 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 23,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 51,74 g |
– cukry | 31,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
180 g 180 g bazalkového tofu | Tofu bylinkové | 180 g |
4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
jogurt nebo kysaná smetana | Jogurt kravský bílý 3,5% |