Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z čevené řepy s bazalkovým tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 179 kJ /
760 kcal
Bílkoviny42,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,00 g
Tuky37,63 g
– nasycené6,20 g
– nenasycené31,25 g
–– mononenasycené21,06 g
–– polynenasycené10,19 g
––– omega 30,20 g
Vláknina23,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,04 g
Sůl2,40 g
Sacharidy51,74 g
– cukry31,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g červené řepy Červená řepa čerstvá 300 g
180 g 180 g bazalkového tofu Tofu bylinkové 180 g
4 4 kyselé okurky Okurka polní zavařená
200 g 200 g hrášku Hrášek zelený 200 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
jogurt nebo kysaná smetana Jogurt kravský bílý 3,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.