Nutriční hodnoty (Salát z čevené řepy s bazalkovým tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 179 kJ / 760 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
| Tuky | 37,63 g |
| – nasycené | 6,20 g |
| – nenasycené | 31,25 g |
| –– mononenasycené | 21,06 g |
| –– polynenasycené | 10,19 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 23,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 51,74 g |
| – cukry | 31,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
| 180 g 180 g bazalkového tofu | Tofu bylinkové | 180 g |
| 4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| jogurt nebo kysaná smetana | Jogurt kravský bílý 3,5% |