Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Debrecínská polévka s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 668 kJ /
2 550 kcal
Bílkoviny72,58 g
– z toho živočišné bílkoviny10,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,68 g
Tuky158,52 g
– nasycené77,36 g
– nenasycené78,85 g
–– mononenasycené64,52 g
–– polynenasycené14,33 g
––– omega 30,49 g
Vláknina52,80 g
Cholesterol 126 mg
Sodík 4,64 g
Sůl11,40 g
Sacharidy182,96 g
– cukry13,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
160 g 160 g debrecínského špeku Špek 160 g
1 1 plná lžíce sladké maďarské papriky Paprika sladká
200 g 200 g oloupaných brambor Brambor zimní 200 g
250 g 250 g fazolí ve slaném nálevu - scezené Fazole v konzervě 250 g
cca 750 ml 750 ml vývaru Vývar hovězí 750 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
60 g 60 g medvědího česneku (nebo klasický, 3-4 stroužky) Česnek medvědí čerstvý 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.