Nutriční hodnoty (Debrecínská polévka s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 668 kJ / 2 550 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,68 g |
Tuky | 158,52 g |
– nasycené | 77,36 g |
– nenasycené | 78,85 g |
–– mononenasycené | 64,52 g |
–– polynenasycené | 14,33 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 52,80 g |
Cholesterol | 126 mg |
Sodík | 4,64 g |
Sůl | 11,40 g |
Sacharidy | 182,96 g |
– cukry | 13,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
160 g 160 g debrecínského špeku | Špek | 160 g |
1 1 plná lžíce sladké maďarské papriky | Paprika sladká | |
200 g 200 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 200 g |
250 g 250 g fazolí ve slaném nálevu - scezené | Fazole v konzervě | 250 g |
cca 750 ml 750 ml vývaru | Vývar hovězí | 750 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
60 g 60 g medvědího česneku (nebo klasický, 3-4 stroužky) | Česnek medvědí čerstvý | 60 g |