Nutriční hodnoty (Polévka s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 662 kJ / 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,80 g |
Tuky | 8,20 g |
– nasycené | 4,40 g |
– nenasycené | 3,60 g |
–– mononenasycené | 0,80 g |
–– polynenasycené | 2,80 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 49,60 g |
– cukry | 15,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
400 g 400 g zelených fazolek (čerstvé nebo mražené) | Fazolky čerstvé | 400 g |
20 dkg 20 dkg suchého salámu | Suchý salám | 200 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 rajský protlak | Protlak rajčatový | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
Vegeta | Kořenící směs sypká | |
sůl | Sůl mořská |