Nutriční hodnoty (Polévka s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 662 kJ / 636 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 78,80 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,80 g | 
| Tuky | 8,20 g | 
| – nasycené | 4,40 g | 
| – nenasycené | 3,60 g | 
| –– mononenasycené | 0,80 g | 
| –– polynenasycené | 2,80 g | 
| ––– omega 3 | 0,02 g | 
| Vláknina | 24,40 g | 
| Cholesterol | 160 mg | 
| Sodík | 1,76 g | 
| Sůl | 4,00 g | 
| Sacharidy | 49,60 g | 
| – cukry | 15,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g | 
| 400 g 400 g zelených fazolek (čerstvé nebo mražené) | Fazolky čerstvé | 400 g | 
| 20 dkg 20 dkg suchého salámu | Suchý salám | 200 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| Vegeta | Kořenící směs sypká | |
| sůl | Sůl mořská | 
 
	