Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 662 kJ /
636 kcal
Bílkoviny78,80 g
– z toho živočišné bílkoviny66,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,80 g
Tuky8,20 g
– nasycené4,40 g
– nenasycené3,60 g
–– mononenasycené0,80 g
–– polynenasycené2,80 g
––– omega 30,02 g
Vláknina24,40 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,00 g
Sacharidy49,60 g
– cukry15,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
400 g 400 g zelených fazolek (čerstvé nebo mražené) Fazolky čerstvé 400 g
20 dkg 20 dkg suchého salámu Suchý salám 200 g
olej Olej řepkový
1 1 rajský protlak Protlak rajčatový
mletý černý pepř Pepř černý mletý
Vegeta Kořenící směs sypká
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.