Nutriční hodnoty (Asijský pečený vepřový bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 26 197 kJ / 6 261 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 260,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 217,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,73 g |
| Tuky | 522,14 g |
| – nasycené | 129,65 g |
| – nenasycené | 293,66 g |
| –– mononenasycené | 221,92 g |
| –– polynenasycené | 71,74 g |
| ––– omega 3 | 2,45 g |
| Vláknina | 30,44 g |
| Cholesterol | 740 mg |
| Sodík | 21,41 g |
| Sůl | 49,24 g |
| Sacharidy | 117,00 g |
| – cukry | 52,89 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg vepřového bůčku s kůží | Vepřový bok | 1500 g |
| 300 ml 300 ml sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 300 ml |
| 50 ml 50 ml sezamového oleje | Olej sezamový | 50 ml |
| 50 ml 50 ml rybí omáčky | Rybí omáčka | 50 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sezamových semínek | Sezam loupaný | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce červené kari pasty | Curry pasta | 15 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 50 g 50 g zázvoru | Zázvor sušený | 50 g |
| 30 g 30 g medu | Med nepasterovaný | 30 g |
| 2 2 limetky | Limetka čerstvá | 160 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olamylu | ||
| jasmínová rýže (podle potřeby) | Rýže jasmínová natural | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 3 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 2 pak choi | Zelí čínské čerstvé | |
| 300 g 300 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| koriandr (podle chuti) | Koriandr semena |