Nutriční hodnoty (Buřty v remuládě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 587 kJ / 1 813 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,86 g |
| Tuky | 184,04 g |
| – nasycené | 21,73 g |
| – nenasycené | 147,17 g |
| –– mononenasycené | 50,94 g |
| –– polynenasycené | 96,24 g |
| ––– omega 3 | 3,90 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 1,95 g |
| Sůl | 4,85 g |
| Sacharidy | 30,40 g |
| – cukry | 20,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké špekáčky | Špekáček | |
| 2 2 malé cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |