Nutriční hodnoty (Buřty v remuládě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 587 kJ / 1 813 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,86 g |
Tuky | 184,04 g |
– nasycené | 21,73 g |
– nenasycené | 147,17 g |
–– mononenasycené | 50,94 g |
–– polynenasycené | 96,24 g |
––– omega 3 | 3,90 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,85 g |
Sacharidy | 30,40 g |
– cukry | 20,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké špekáčky | Špekáček | |
2 2 malé cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
1 lžička 1 lžička hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |