Nutriční hodnoty (Pohanka se směsí restované zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 097 kJ / 1 218 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,73 g |
| Tuky | 26,55 g |
| – nasycené | 3,93 g |
| – nenasycené | 22,59 g |
| –– mononenasycené | 17,74 g |
| –– polynenasycené | 4,84 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 32,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 195,79 g |
| – cukry | 11,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek pohanky (250 ml) | Pohanka loupaná | 250 g |
| 3 růžičky 3 růžičky brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 kousek 1 kousek (10 cm) cukety | Cuketa čerstvá | |
| 1 kousek 1 kousek (10 cm) bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
| 0,5 0,5 červené papriky nebo kapie | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hlávkový salát k podávání | Salát hlávkový čerstvý |