Nutriční hodnoty (Jahodový koláč s tvarohem a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 20 512 kJ / 4 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,48 g |
Tuky | 147,67 g |
– nasycené | 72,69 g |
– nenasycené | 65,66 g |
–– mononenasycené | 51,12 g |
–– polynenasycené | 14,55 g |
––– omega 3 | 1,01 g |
Vláknina | 21,06 g |
Cholesterol | 725 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 745,65 g |
– cukry | 236,09 g |
––– laktóza | 30,89 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
60 g 60 g tuku | Margarín | 60 g |
7 g 7 g sušeného droždí | Droždí sušené | 7 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
500 g 500 g polotučného tvarohu (ve vaničce) | Tvaroh polotučný | 500 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru moučka (dle chuti) | Cukr bílý | 62.5 g |
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
rum | Rum | |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
jahody | Jahody čerstvé |