Nutriční hodnoty (Fazole starého rančera)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 3 153 kJ / 754 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
| Tuky | 23,32 g |
| – nasycené | 6,46 g |
| – nenasycené | 11,44 g |
| –– mononenasycené | 9,40 g |
| –– polynenasycené | 2,04 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 7,76 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 4,73 g |
| Sůl | 11,05 g |
| Sacharidy | 29,83 g |
| – cukry | 16,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 plechovky 3 plechovky fazolí (červené a bílé, ale můžete jen jeden druh) - bez nálevu | Fazole bílé | |
| 500 g 500 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 500 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku (3-4) | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 250 ml 250 ml vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |