Nutriční hodnoty (Krůtí závitky s pecorinem nebo parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 531 kJ / 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,23 g |
Tuky | 6,12 g |
– nasycené | 3,64 g |
– nenasycené | 2,32 g |
–– mononenasycené | 2,01 g |
–– polynenasycené | 0,31 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 7,25 g |
– cukry | 3,94 g |
––– laktóza | 2,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 tenté plátky prsních krůtích řízků | Krůta prsa bez kůže | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku dle chuti | Česnek čerstvý | 10.5 g |
40 g 40 g nahrubo strouhaného sýru - pecorino nebo parmezán | Sýr kravský tvrdý 30% | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
olivový olej | Olej olivový |