Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s balkánem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 327 kJ / 78 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,16 g |
| Tuky | 0,48 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,26 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,19 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,40 g |
| – cukry | 12,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| těstoviny (nejlépe vrtulky nebo motýlky) | Těstoviny pšeničné | |
| 4 4 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 2-3 2-3 papriky (nejlépe více barev) | Paprika bílá čerstvá | |
| pórek (spodní část) | Pórek čerstvý | |
| kostka kostka balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| bílý jogurt cca 180 ml | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| majonéza dle chuti | Majonéza |