Nutriční hodnoty (Krůtí perkelt s nudlemi, tvarohem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 115 kJ / 745 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
| Tuky | 29,75 g |
| – nasycené | 14,92 g |
| – nenasycené | 7,91 g |
| –– mononenasycené | 6,74 g |
| –– polynenasycené | 1,17 g |
| ––– omega 3 | 0,83 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 810 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 16,18 g |
| – cukry | 7,28 g |
| ––– laktóza | 2,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g krůtího masa ze stehen, bez kosti a kůže | Krůta prsa bez kůže | 350 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 30 g |
| 50 g 50 g nastrouhaného parmezánu | Parmezán | 50 g |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| kmín, sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| vývar na podlévání | Vývar hovězí | |
| vařené široké nudle jako příloha | Nudle pšeničné |