Nutriční hodnoty (Omelety s květákovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 260 kJ / 1 974 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 89,92 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,94 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g | 
| Tuky | 169,15 g | 
| – nasycené | 46,85 g | 
| – nenasycené | 100,05 g | 
| –– mononenasycené | 76,01 g | 
| –– polynenasycené | 24,04 g | 
| ––– omega 3 | 6,04 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 2,21 g | 
| Sodík | 1,40 g | 
| Sůl | 3,18 g | 
| Sacharidy | 22,15 g | 
| – cukry | 14,45 g | 
| ––– laktóza | 10,13 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g | 
| 1/4 litru 1/4 litru smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml | 
| 50 g 50 g sýra Ementál | Ementál | 50 g | 
| 1 1 květák (menší) | Květák čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 4 lžíce 4 lžíce obilných klíčků | Klíčky pšeničné sušené | |
| 6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml | 
| pepř | Pepř černý | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |