Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Růžová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 495 kJ /
835 kcal
Bílkoviny23,59 g
– z toho živočišné bílkoviny8,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,26 g
Tuky34,99 g
– nasycené7,84 g
– nenasycené25,93 g
–– mononenasycené15,33 g
–– polynenasycené10,60 g
––– omega 32,24 g
Vláknina21,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy96,73 g
– cukry12,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
2-3 2-3 mrkve Mrkev čerstvá 125 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
bylinková sůl Sůl bylinková
1 1 červená řepa Červená řepa čerstvá
100 g 100 g jáhel Jáhly 100 g
750 750 mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1,25 l 1,25 l zel vývaru Vývar hovězí 1250 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 22.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.