Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Kuře jako kachna

Víkendová hostina si žádá pořádné jídlo. Pokud jste nikdy nezkusili recept kuře ala kachna, tak se do něj musíte pustit právě teď. Tento osvědčený recept našich maminek vás mile překvapí svou chutí i jednoduchou přípravou. Chybět nesmí ani kysané zelí.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

22. 6. 2014 11:00

Suroviny pro 1

1

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie760 kJ / 182 kcal
Bílkoviny6,40 g
Tuky0,80 g
Vláknina10,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,60 g
Sůl4,00 g
Sacharidy32,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jako přílohu podáváme houskový knedlík.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jindřich

14. 6. 2016 08:05

Viera Nemcová: Díky MOC :-K

Viera Nemcová

13. 6. 2016 19:22

Jindřich: Môže byť aj vo fľaši, alebo v pytlíku. Treba ochutnať, či nie je moc kyslé. Ak je veľmi kyslé v sítku precediť. Potom podlejem troškou vody cca 2 dcl.

Jindřich

12. 6. 2016 20:07

Jakožto totálně nezkušený kuchař prosím ty zkušené o radu (neboť se mi sbíhají sliny :-Q ) 1/ to zelí má být sterilované ve sklenici, nebo kysané v pytlíku?; 2/ do pekáče dát s lákem nebo bez? Moc díky za radu :-)

Miluše

21. 1. 2016 16:05

Zamíchám do zelí trošku cibule a kostičky angl.slaniny, na kuře ještě kmín malinko papriky, nechám ke konci zkaramelizovat okraje zelí, no na večeři skoro nic nezůstane, jo, mlsná hu..a.:-p

mika59 mika59

1. 6. 2015 17:03

Kuře je skvělé a zelí taky :yes::yes:

ivulinka ivulinka

29. 7. 2014 19:52

Tak takhle tedy NE:-! Fotka je zcela jiného autora:-! Takže tu nemá co dělat:-!http://doma.nova.cz/clanek/recepty/blogujete-kure-...

Simona Nováková

23. 6. 2014 10:27

Dobrý den, vařím to stále a miluji to a ten recept podle paní Dagmar vyzkouším zítra a uvidíme . Děkuji ;-)

Dagmar

23. 6. 2014 09:37

velice dobře to znám,ale dělám tak,že sáček kysaného zelí vložím do kuřete celého,samozřejmě bez igelitu! konec kuřeteze zapnu jehlama na ptáčky,osolím okmínuji,o´peču asi před koncem pečení vyndám kuře,zelí vyjmu,udělám na cibulce a osladím a kuře na chvíli naporcované ještě dám do trouby dodělat na kůrčičku z vnitřku. zelí je hotové hned a tak si nějak myslím že to opravdu je jak kachna,samozřejmě je okmínované a osolené. nevím zda to někdo už uvedl jako recept,ale to uvádím jako jinou variantu.

vladi vladi

22. 6. 2014 11:14

:-p Znám dělávám - je to ňamka, sbíhají se mi sliny nad fotem;-);-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře ala kachna kuře na zelí ala kachna kuře ala kachna recept recept na kuře ala kachna kuře alá husa recept kuře ala kachna recepty kuře ala kachna pecene kure ala kachna kure jako kachna kuře ala kačena kuře a la kachna recept kure jako kachna kuře ala bažant se zelim kuře ale kachna kuře alá pečená kachna pečené kuře a la kachna pecene kure jako kachna kuře ala kachna se zelím recepty kuře jako kachna kurealakachna

Suroviny: kuře, zelí sterilované, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Kuře jako kachna

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2A2N