Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klasický kuřecí vývar s kapáním)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie809 kJ /
193 kcal
Bílkoviny11,92 g
– z toho živočišné bílkoviny9,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,73 g
Tuky8,23 g
– nasycené2,09 g
– nenasycené3,78 g
–– mononenasycené2,92 g
–– polynenasycené0,86 g
––– omega 30,04 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy16,54 g
– cukry6,56 g
––– laktóza0,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší kuřecí stehno Kuře stehno s kůží
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kořenová zelenina (mrkev, petržel, celer) Mrkev čerstvá
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
6 kuliček 6 kuliček pepře Pepř černý
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
několik několik snítek čerstvého libečku Libeček čerstvý
1 1 vody Voda
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželové natě Petržel nať čerstvá 15 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.