Nutriční hodnoty (Klasický kuřecí vývar s kapáním)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 809 kJ / 193 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,19 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,73 g |
| Tuky | 8,23 g |
| – nasycené | 2,09 g |
| – nenasycené | 3,78 g |
| –– mononenasycené | 2,92 g |
| –– polynenasycené | 0,86 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 16,54 g |
| – cukry | 6,56 g |
| ––– laktóza | 0,74 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kuřecí stehno | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kořenová zelenina (mrkev, petržel, celer) | Mrkev čerstvá | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| několik několik snítek čerstvého libečku | Libeček čerstvý | |
| 1 1 vody | Voda | |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |