Nutriční hodnoty (Podzimní cizrnové curry s rajčaty a špenátem podle The 1:1 Diet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 155 kJ / 754 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,02 g |
| Tuky | 14,45 g |
| – nasycené | 2,83 g |
| – nenasycené | 10,50 g |
| –– mononenasycené | 4,07 g |
| –– polynenasycené | 6,43 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 73,19 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 926 mg |
| Sůl | 2,31 g |
| Sacharidy | 74,88 g |
| – cukry | 18,70 g |
| ––– laktóza | 1,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| rostlinný olej | Olej řepkový | |
| 1 1 malá cibule, nasekaná | ||
| 2 stroužky 2 stroužky česneku, rozetřené | ||
| 2 cm 2 cm čerstvého zázvoru, oloupaný a nasekaný | ||
| 1 lžička 1 lžička kari pasty | Curry pasta | 5 g |
| 200 g 200 g konzervovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 200 g |
| 200 g 200 g cizrny z plechovky, bez nálevu | Cizrna | 200 g |
| 160 160 g špenátu, natrhaného na kousky | ||
| sůl a čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 30 ml |
| několik větviček větviček koriandru | Koriandr semena | |
| 1 1 malé rajče (nakrájené na plátky) | Rajče červené čerstvé | 60 g |