Nutriční hodnoty (Šlehačkové brambory na tymiánu a slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 16 064 kJ / 3 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,98 g |
Tuky | 328,62 g |
– nasycené | 160,06 g |
– nenasycené | 158,71 g |
–– mononenasycené | 132,03 g |
–– polynenasycené | 26,68 g |
––– omega 3 | 1,25 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 4,54 g |
Sůl | 11,20 g |
Sacharidy | 90,90 g |
– cukry | 20,20 g |
––– laktóza | 11,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8-10 8-10 brambor | Brambor zimní | 450 g |
200 g 200 g anglické slaniny v celku | Anglická slanina | 200 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 ml 200 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
½ l žičky žičky tymiánu | Tymián sušený | |
100 g 100 g nastrouhaného sýra ( mozzarella) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
500 g 500 g mletého masa (měla jsem mix) | Vepřový ořez | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |