Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šlehačkové brambory na tymiánu a slanině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie16 064 kJ /
3 839 kcal
Bílkoviny123,68 g
– z toho živočišné bílkoviny113,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,98 g
Tuky328,62 g
– nasycené160,06 g
– nenasycené158,71 g
–– mononenasycené132,03 g
–– polynenasycené26,68 g
––– omega 31,25 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 640 mg
Sodík 4,54 g
Sůl11,20 g
Sacharidy90,90 g
– cukry20,20 g
––– laktóza11,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8-10 8-10 brambor Brambor zimní 450 g
200 g 200 g anglické slaniny v celku Anglická slanina 200 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
200 ml 200 ml šlehačky Šlehačka 35% 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
½ l žičky žičky tymiánu Tymián sušený
100 g 100 g nastrouhaného sýra ( mozzarella) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
500 g 500 g mletého masa (měla jsem mix) Vepřový ořez 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.