Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákovo-kapustičkový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 808 kJ /
1 627 kcal
Bílkoviny26,47 g
– z toho živočišné bílkoviny25,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky162,79 g
– nasycené82,45 g
– nenasycené74,00 g
–– mononenasycené64,03 g
–– polynenasycené9,97 g
––– omega 30,34 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 739 mg
Sodík 2,25 g
Sůl5,52 g
Sacharidy13,13 g
– cukry9,50 g
––– laktóza5,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední květák Květák čerstvý
25 25 růžičkových kapustiček Kapusta růžičková čerstvá
1 1 střední pevná cibule Cibule čerstvá 70 g
olivový olej Olej olivový
1 lžíce 1 lžíce koření na grilovanou zeleninu Provensálské koření
10-15 dkg 10-15 dkg dobré slaniny (farmářská, oravská apod.) Špek 125 g
1 1 vrchovatou lžičku mletého kmínu Kmín mletý
5 dkg 5 dkg másla Máslo kravské 50 g
1/2 1/2 smetany 30% Smetana kravská sladká 12%
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 2 vejce (3 menší) Vejce slepičí 140 g
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená
2 lžičky 2 lžičky koření do bylinkového másla Máslo bylinkové
1 1 navršená lžíce hladké či polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
sůl podle potřeby Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.