Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový štrúdl z tvarohu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 18

Energie18 642 kJ /
4 456 kcal
Bílkoviny81,41 g
– z toho živočišné bílkoviny46,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,80 g
Tuky241,78 g
– nasycené145,10 g
– nenasycené84,79 g
–– mononenasycené74,96 g
–– polynenasycené9,83 g
––– omega 31,18 g
Vláknina52,20 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 347 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy462,40 g
– cukry219,00 g
––– laktóza11,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polotučného tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
300 g 300 g bezlepkové mouky Mouka pohanková 300 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
lžička lžička octa Ocet lihový
špetka špetka soli Sůl mořská
8 8 středních jablek Jablko čerstvé 1200 g
80-100 g 80-100 g cukru krupice (nejlépe dle vlastní chuti) Cukr bílý 90 g
hrst hrst brusinek Brusinky zavařené
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
2 2 větší hrsti rozdrcených sušenek, piškotů, případně strouhanky Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.