Nutriční hodnoty (Bezlepkový štrúdl z tvarohu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 18
Energie | 18 642 kJ / 4 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,80 g |
Tuky | 241,78 g |
– nasycené | 145,10 g |
– nenasycené | 84,79 g |
–– mononenasycené | 74,96 g |
–– polynenasycené | 9,83 g |
––– omega 3 | 1,18 g |
Vláknina | 52,20 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 347 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 462,40 g |
– cukry | 219,00 g |
––– laktóza | 11,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polotučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
300 g 300 g bezlepkové mouky | Mouka pohanková | 300 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
lžička lžička octa | Ocet lihový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
8 8 středních jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
80-100 g 80-100 g cukru krupice (nejlépe dle vlastní chuti) | Cukr bílý | 90 g |
hrst hrst brusinek | Brusinky zavařené | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
2 2 větší hrsti rozdrcených sušenek, piškotů, případně strouhanky | Strouhanka pšeničná |