Nutriční hodnoty (Naložený Romadúr na topince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 549 kJ / 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,16 g |
Tuky | 9,79 g |
– nasycené | 5,50 g |
– nenasycené | 3,85 g |
–– mononenasycené | 3,15 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 1,77 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 7,20 g |
– cukry | 3,06 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 Romadúry | Romadur 40 % t. v s. | |
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
1/2 lžíce 1/2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 7.5 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky, může být i pálivá) | ||
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
topinky + česnek |