Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Naložený Romadúr na topince)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie549 kJ /
131 kcal
Bílkoviny3,26 g
– z toho živočišné bílkoviny2,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,16 g
Tuky9,79 g
– nasycené5,50 g
– nenasycené3,85 g
–– mononenasycené3,15 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,15 g
Vláknina1,77 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 212 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy7,20 g
– cukry3,06 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 Romadúry Romadur 40 % t. v s.
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
1/2 lžíce 1/2 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 7.5 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky utřeného česneku Česnek čerstvý 10.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky, může být i pálivá)
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
topinky + česnek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.