Nutriční hodnoty (Ořechová top bábovka ("ořecháda"))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 21 486 kJ / 5 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,75 g |
Tuky | 309,50 g |
– nasycené | 26,89 g |
– nenasycené | 246,80 g |
–– mononenasycené | 97,85 g |
–– polynenasycené | 148,95 g |
––– omega 3 | 29,32 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 371 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 485,88 g |
– cukry | 272,38 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru moučky | Cukr bílý | 250 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
0,5 hrnku 0,5 hrnku mléka (vlažné) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |