Nutriční hodnoty (Ořechová top bábovka ("ořecháda"))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 21 486 kJ / 5 135 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,75 g |
| Tuky | 309,50 g |
| – nasycené | 26,89 g |
| – nenasycené | 246,80 g |
| –– mononenasycené | 97,85 g |
| –– polynenasycené | 148,95 g |
| ––– omega 3 | 29,32 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 526 mg |
| Sodík | 371 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 485,88 g |
| – cukry | 272,38 g |
| ––– laktóza | 6,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru moučky | Cukr bílý | 250 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku mléka (vlažné) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |