Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechová top bábovka ("ořecháda"))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie21 486 kJ /
5 135 kcal
Bílkoviny90,36 g
– z toho živočišné bílkoviny21,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,75 g
Tuky309,50 g
– nasycené26,89 g
– nenasycené246,80 g
–– mononenasycené97,85 g
–– polynenasycené148,95 g
––– omega 329,32 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 371 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy485,88 g
– cukry272,38 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 hrnek 1 hrnek mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g
1 hrnek 1 hrnek cukru moučky Cukr bílý 250 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
0,5 hrnku 0,5 hrnku mléka (vlažné) Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.