Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Moskevský boršč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 258 kJ /
1 974 kcal
Bílkoviny231,48 g
– z toho živočišné bílkoviny219,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,71 g
Tuky74,86 g
– nasycené39,55 g
– nenasycené28,86 g
–– mononenasycené22,45 g
–– polynenasycené6,41 g
––– omega 30,68 g
Vláknina17,90 g
Cholesterol 453 mg
Sodík 792 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy85,78 g
– cukry61,46 g
––– laktóza3,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hovězího masa Hovězí kýta 300 g
500 g 500 g kostí Kost hovězí 500 g
250 g 250 g sterilované červené řepy Červená řepa čerstvá 250 g
250 g 250 g zelí Zelí bílé čerstvé 250 g
3 lžíce 3 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 45 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 lžíce 1 lžíce vrchovatá másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
8 zrnek 8 zrnek celého pepře Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 2 nožky párku Vepřové nožičky
4 lžíce 4 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.