Vepřové maso s kapustou

RubyRom Kuchařka: RubyRom

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

asi 500 g vepřové krkovičky
kousek špeku nebo anglické slaniny
1 cibule
česnek podle chuti
trochu sádla
1 menší hlávka kapusty
sůl
pepř
trocha hladké mouky na obalení nakrájeného masa
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli a špek nebo anglickou slaninu.

  2. Přidáme nasekaný česnek, nakrájené maso obalené v hladké mouce, osolíme a opepříme, orestujeme, podle potřeby podlijeme vodou.

  3. Přidáme nakrájenou kapustu a za občasného míchání a podlévání restujeme doměkka. Podáváme s bramborami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 586 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové maso s kapustou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřové maso s kapustou vepřové maso s kapustou recepty vepřové s kapustou kapusta s veprovym masem recept vepřové s kapustou maso s kapustou kapusta z vepřového masa vepřové maso s kapustou recept recept na maso s kapustou recept na vepřové s kapustou vepřove v kapusta vepřové z kapustou vepřové maso s růžičkoyyvou kapustou top recept vepřové maso skapustou vepove s kapustou recepty vepřové maso v kapusta veprovy maso s kapustou vepřové kapusta recept na kapustu s vepřovým masem kapusta s veprovym

Zapomněl/a jsem heslo