Vepřové maso s kapustou

Suroviny

asi 500 g vepřové krkovičky
kousek špeku nebo anglické slaniny
1 cibule
česnek podle chuti
trochu sádla
1 menší hlávka kapusty
sůl
pepř
trocha hladké mouky na obalení nakrájeného masa

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli a špek nebo anglickou slaninu.

  2. Přidáme nasekaný česnek, nakrájené maso obalené v hladké mouce, osolíme a opepříme, orestujeme, podle potřeby podlijeme vodou.

  3. Přidáme nakrájenou kapustu a za občasného míchání a podlévání restujeme doměkka. Podáváme s bramborami.

Komentáře k receptu Vepřové maso s kapustou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřové maso s kapustou vepřové s kapustou vepřové maso s kapustou recepty kapusta s veprovym masem recept vepřové s kapustou maso s kapustou kapusta z vepřového masa vepřové maso s kapustou recept vepřove v kapusta recept na maso s kapustou recept na vepřové s kapustou kapusta s veprovym recept na kapustu s vepřovým masem vepřové s kapustou recept vepřové z kapustou recepty maso na kapustou kapusta s masem vepřové maso s růžičkoyyvou kapustou top recept vepřové maso skapustou vepove s kapustou