Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachní rizoto na srbský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 922 kJ /
2 610 kcal
Bílkoviny196,02 g
– z toho živočišné bílkoviny153,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,32 g
Tuky72,62 g
– nasycené25,67 g
– nenasycené43,53 g
–– mononenasycené33,43 g
–– polynenasycené10,10 g
––– omega 30,51 g
Vláknina52,77 g
Cholesterol 446 mg
Sodík 1,14 g
Sůl2,70 g
Sacharidy271,60 g
– cukry59,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g kachních krků Kachna krky 800 g
300 g 300 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) Mrkev čerstvá 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
200 g 200 g rýže Rýže bílá 200 g
400-500 ml 400-500 ml vývaru z krků Vývar masový 450 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
3 lžíce 3 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 45 g
1 lžíce 1 lžíce uzené papriky Paprika uzená 15 g
3-5 3-5 rajčat Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 hrnek 1 hrnek mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 250 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžička 1 lžička koření adžiky Adžika 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
strouhaný sýr k podávání Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.