Nutriční hodnoty (Klasická španělská tapenáda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 418 kJ / 339 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,09 g |
| Tuky | 32,81 g |
| – nasycené | 3,88 g |
| – nenasycené | 28,93 g |
| –– mononenasycené | 23,58 g |
| –– polynenasycené | 5,35 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 5,71 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,74 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g zelených oliv bez pecek | Olivy čerstvé nezralé | 125 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 7 7 sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 1 lžíce 1 lžíce panenského olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
| špetka špetka cayenského pepře | Chilli paprička mletá | |
| trochu trochu čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá |