Nutriční hodnoty (Mini cheesecake s jahodami za studena)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 8 426 kJ / 2 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 179,70 g |
– nasycené | 116,80 g |
– nenasycené | 58,10 g |
–– mononenasycené | 53,10 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 1,48 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 413 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 42,98 g |
– cukry | 42,98 g |
––– laktóza | 17,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g máslových nebo Bebe sušenek | ||
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
3 lžíce 3 lžíce likéru nebo šťávy | Likér | 45 ml |
250 g 250 g tučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 250 g |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
1 plátek 1 plátek želatiny | Želatina vepřová | |
180 g 180 g Mascarpone | Mascarpone | 180 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
jahody nebo jiné ovoce | Jahody čerstvé | |
čokoládový toping |