Nutriční hodnoty (Mini cheesecake s jahodami za studena)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 8 426 kJ / 2 014 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 179,70 g |
| – nasycené | 116,80 g |
| – nenasycené | 58,10 g |
| –– mononenasycené | 53,10 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 1,48 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 413 mg |
| Sodík | 281 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 42,98 g |
| – cukry | 42,98 g |
| ––– laktóza | 17,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 180 g 180 g máslových nebo Bebe sušenek | ||
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 3 lžíce 3 lžíce likéru nebo šťávy | Likér | 45 ml |
| 250 g 250 g tučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 250 g |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 1 plátek 1 plátek želatiny | Želatina vepřová | |
| 180 g 180 g Mascarpone | Mascarpone | 180 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| jahody nebo jiné ovoce | Jahody čerstvé | |
| čokoládový toping |