Nutriční hodnoty (Pečený bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 13 889 kJ / 3 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 297,25 g |
| – nasycené | 77,40 g |
| – nenasycené | 156,60 g |
| –– mononenasycené | 127,73 g |
| –– polynenasycené | 28,87 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 601 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |