Nutriční hodnoty (Jablečný koláček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 470 kJ / 1 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,20 g |
| Tuky | 22,71 g |
| – nasycené | 6,51 g |
| – nenasycené | 10,40 g |
| –– mononenasycené | 6,59 g |
| –– polynenasycené | 3,81 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 23,55 g |
| Cholesterol | 527 mg |
| Sodík | 344 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 277,05 g |
| – cukry | 127,35 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 jablek | Jablko čerstvé | 675 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| rozinky | Rozinky | |
| čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |