Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tchýnin Slovenský guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie17 548 kJ /
4 194 kcal
Bílkoviny284,50 g
– z toho živočišné bílkoviny228,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,87 g
Tuky172,33 g
– nasycené79,42 g
– nenasycené73,44 g
–– mononenasycené58,65 g
–– polynenasycené14,79 g
––– omega 31,28 g
Vláknina69,95 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 1,13 g
Sůl2,58 g
Sacharidy346,08 g
– cukry75,80 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
1 kg 1 kg hlávkového bílého zelí Zelí bílé čerstvé 1000 g
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
1 l 1 l silného vývaru Vývar masový 1000 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
1 lžíce 1 lžíce drceného kmínu Kmín mletý 15 g
4 lžíce 4 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 40 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
50 g 50 g jíšky Jíška máslová
40 g 40 g sádla Sádlo vepřové 40 g
500 g 500 g oloupaných uvařených brambor Brambor zimní 500 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 starší houska (na kostičky) Houska pšeničná
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.