Nutriční hodnoty (Guláš z jelení plece)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 700 kJ / 406 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,92 g |
Tuky | 10,25 g |
– nasycené | 6,16 g |
– nenasycené | 5,97 g |
–– mononenasycené | 3,58 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 24,01 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 65,03 g |
– cukry | 23,16 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g jelení plece | Jelení plec | |
2 sklenice 2 sklenice zeleninové směsi s lákem (2x320 g) | Mrkev mražená | |
4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1500 ml 1500 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1500 ml |
6 6 kuliček nového koření | Pepř černý | |
10 10 kuliček jalovce | ||
1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 15 g |