Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš z jelení plece)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 700 kJ /
406 kcal
Bílkoviny6,99 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,92 g
Tuky10,25 g
– nasycené6,16 g
– nenasycené5,97 g
–– mononenasycené3,58 g
–– polynenasycené2,40 g
––– omega 30,03 g
Vláknina24,01 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy65,03 g
– cukry23,16 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g jelení plece Jelení plec
2 sklenice 2 sklenice zeleninové směsi s lákem (2x320 g) Mrkev mražená
4 4 velké cibule Cibule čerstvá 280 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1500 ml 1500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
6 6 kuliček nového koření Pepř černý
10 10 kuliček jalovce
1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky Paprika červená sušená 10 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce škrobu Bramborový škrob 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.