Nutriční hodnoty (Rybízový moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 911 kJ / 3 086 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
| Tuky | 107,85 g |
| – nasycené | 21,65 g |
| – nenasycené | 75,39 g |
| –– mononenasycené | 54,33 g |
| –– polynenasycené | 21,06 g |
| ––– omega 3 | 5,56 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 827 mg |
| Sodík | 659 mg |
| Sůl | 1,92 g |
| Sacharidy | 437,87 g |
| – cukry | 177,67 g |
| ––– laktóza | 20,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1/2 l 1/2 l jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 500 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
| ovoce | Jahody čerstvé |