Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnková jablečná buchta s tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 023 kJ /
5 025 kcal
Bílkoviny133,26 g
– z toho živočišné bílkoviny80,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,40 g
Tuky173,95 g
– nasycené30,32 g
– nenasycené129,27 g
–– mononenasycené91,93 g
–– polynenasycené37,34 g
––– omega 310,59 g
Vláknina30,60 g
Cholesterol 613 mg
Sodík 649 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy716,25 g
– cukry346,25 g
––– laktóza30,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
2 2 tvaroh Tvaroh polotučný
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
rozinky podle chuti Rozinky
cukr podle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.