Nutriční hodnoty (Hrnková jablečná buchta s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 023 kJ / 5 025 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,40 g |
| Tuky | 173,95 g |
| – nasycené | 30,32 g |
| – nenasycené | 129,27 g |
| –– mononenasycené | 91,93 g |
| –– polynenasycené | 37,34 g |
| ––– omega 3 | 10,59 g |
| Vláknina | 30,60 g |
| Cholesterol | 613 mg |
| Sodík | 649 mg |
| Sůl | 2,03 g |
| Sacharidy | 716,25 g |
| – cukry | 346,25 g |
| ––– laktóza | 30,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 2 2 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| rozinky podle chuti | Rozinky | |
| cukr podle chuti | Cukr bílý |