Nutriční hodnoty (Valentýnský pařížský dortík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 11 875 kJ / 2 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,40 g |
Tuky | 176,36 g |
– nasycené | 84,20 g |
– nenasycené | 75,70 g |
–– mononenasycené | 61,62 g |
–– polynenasycené | 14,08 g |
––– omega 3 | 2,46 g |
Vláknina | 35,36 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 583 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 217,48 g |
– cukry | 145,46 g |
––– laktóza | 15,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 48 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
400 ml 400 ml šlehačkové smetany | Smetana kravská sladká 12% | 400 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 12 g |
40 g 40 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 40 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
70 g 70 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 70 g |
čerstvé jahody | Jahody čerstvé | |
mandlové lupínky | Mandle loupané |