Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valentýnský pařížský dortík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie11 875 kJ /
2 838 kcal
Bílkoviny77,60 g
– z toho živočišné bílkoviny46,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,40 g
Tuky176,36 g
– nasycené84,20 g
– nenasycené75,70 g
–– mononenasycené61,62 g
–– polynenasycené14,08 g
––– omega 32,46 g
Vláknina35,36 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 583 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy217,48 g
– cukry145,46 g
––– laktóza15,52 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 lžíce 4 lžíce cukru krupice Cukr bílý 48 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 22 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
400 ml 400 ml šlehačkové smetany Smetana kravská sladká 12% 400 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 lžíce 1 lžíce cukru krupice Cukr bílý 12 g
40 g 40 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 40 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
70 g 70 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 70 g
čerstvé jahody Jahody čerstvé
mandlové lupínky Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.