Nutriční hodnoty (Tvarohovo - pudinkové poháry s rýží a ostružinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 8 132 kJ / 1 944 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,54 g |
Tuky | 40,86 g |
– nasycené | 25,07 g |
– nenasycené | 11,89 g |
–– mononenasycené | 10,67 g |
–– polynenasycené | 1,23 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 15,67 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 339 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 320,18 g |
– cukry | 213,18 g |
––– laktóza | 33,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g rýže | Rýže bílá | 100 g |
trošku trošku soli | Sůl mořská | |
350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
1 1 pudink (smetanový, vanilkový nebo kokosový) | Puding v prášku | |
60 g 60 g krupicovéno cukru | Cukr bílý | 60 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce rumu (nemusí být) | Rum | 17 ml |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
250 g 250 g ostružin | Ostružiny čerstvé | 250 g |
50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
30 g 30 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 30 g |
240 ml 240 ml vody (podle potřeby) | Voda | 240 ml |