Nutriční hodnoty (Kuřecí stehno s paprikovou omáčkou a domácími bramborovými noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 306 kJ / 2 463 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,86 g |
| Tuky | 104,49 g |
| – nasycené | 60,92 g |
| – nenasycené | 35,35 g |
| –– mononenasycené | 28,66 g |
| –– polynenasycené | 6,68 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 35,05 g |
| Cholesterol | 742 mg |
| Sodík | 4,72 g |
| Sůl | 11,49 g |
| Sacharidy | 302,28 g |
| – cukry | 57,82 g |
| ––– laktóza | 7,56 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1 lžička 1 lžička grilovacího koření | Grilovací koření | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 4 4 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
| 500 ml 500 ml vývaru (nebo vody) | Vývar hovězí | 500 ml |
| 250 ml 250 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička másla do omáčky | Máslo kravské | 8 g |
| 500 g 500 g ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |