Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čedarová polévka se žampiony, mrkví a kapustičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 770 kJ /
901 kcal
Bílkoviny43,16 g
– z toho živočišné bílkoviny36,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,28 g
Tuky65,55 g
– nasycené43,67 g
– nenasycené20,74 g
–– mononenasycené16,90 g
–– polynenasycené3,84 g
––– omega 30,48 g
Vláknina9,13 g
Cholesterol 197 mg
Sodík 829 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy30,42 g
– cukry9,54 g
––– laktóza4,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g sýru čedar Čedar 120 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
120 g 120 g žampionů Žampion čerstvý 120 g
5-7 růžiček 5-7 růžiček kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžíce 1 lžíce dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 15 g
1 l 1 l vývaru (kuřecí nebo zeleninový) Vývar hovězí 1000 ml
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
libeček (nebo petrželka) Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.