Nutriční hodnoty (Rychlý fazolový guláš s žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 358 kJ / 803 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 60,10 g |
| – nasycené | 36,02 g |
| – nenasycené | 24,08 g |
| –– mononenasycené | 9,02 g |
| –– polynenasycené | 15,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,70 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 2,74 g |
| Sůl | 6,70 g |
| Sacharidy | 22,00 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| olej | Olej řepkový | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| anglická slanina (kousek) | Anglická slanina | |
| 300 g 300 g uzeniny | Párek vepřový | 300 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 6 6 větších žampionů | Žampion čerstvý | |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 plechovka 1 plechovka bílých fazolí v tomatě | Fazole v tomatové omáčce | |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| gulášové koření | Koření Argentina | |
| uzená paprika | Paprika uzená | |
| vývar | Vývar masový |