Nutriční hodnoty (Květák zapékaný s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 725 kJ / 890 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,56 g |
| Tuky | 41,62 g |
| – nasycené | 14,23 g |
| – nenasycené | 17,93 g |
| –– mononenasycené | 13,85 g |
| –– polynenasycené | 4,08 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 25,04 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 597 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 43,50 g |
| – cukry | 27,32 g |
| ––– laktóza | 12,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 300 g 300 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 300 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská |