Nutriční hodnoty (Vepřová plec po znojemsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 027 kJ / 1 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 146,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 117,23 g |
| – nasycené | 50,60 g |
| – nenasycené | 58,09 g |
| –– mononenasycené | 49,17 g |
| –– polynenasycené | 8,92 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 525 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,70 g |
| Sacharidy | 8,07 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g vepřové plece | Vepřová plec | 700 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
| 500 ml 500 ml vývaru (podle potřeby i více) | Vývar masový | 500 ml |
| 3 3 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká |