Nutriční hodnoty (Pečený květák s bramborem z jednoho pekáče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 502 kJ / 837 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 84,25 g |
| – nasycené | 41,10 g |
| – nenasycené | 42,10 g |
| –– mononenasycené | 36,03 g |
| –– polynenasycené | 6,07 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 12,70 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kari koření | Kari | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku (i více podle chuti) | Česnek čerstvý | 21 g |
| brambory | Brambor zimní | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| drcený kmín | Kmín mletý |