Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolky na smetaně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 7. 2009 13:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 511 kJ / 361 kcal
Bílkoviny8,74 g
Tuky25,70 g
Vláknina0,61 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 92 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy23,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jídlo je vařeno v elektrickém tlakovém hrnci AvairIda. Určitě bych stejný postup použila u normálního tlakáče.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Manelka

24. 9. 2021 09:07

Zelené fazolky mám z vlastní zahrádky. Nekyselím, protože to manžel nemá rád. Jinak výborně. Děkuji.

mika59 mika59

22. 10. 2020 16:29

Fazolky jsem dělala podobně, jen se svým vývarem a určitě ne v tlakáči. Fazolky to nepotřebují. Přidala jsem s dovolením foto.

aja.g

9. 12. 2012 13:24

Sultán Hulejmán:vulgární umí být každý s nižším IQ, pokud vůbec víš, co to je :no:

aja.g

17. 7. 2012 16:55

viki:děkuji, jsem ráda, že chutnalo:-)

viki

17. 7. 2012 11:48

ten recept je dobrý tet ho mam k obedu:yes::-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K

aja.g

6. 9. 2011 21:20

Jarus87: Jasně, každý má svůj názor a těch heblat do kuchyně je opravdu hodně, ale nedám dopustit na dvě věci a to je domácí pekárna a právě elektrický tlakový hrnec;-)

Jarus87 Jarus87

2. 9. 2011 08:04

Dneska bude u nás na oběd vaše fazolová omáčka:-8 už se těším:-p
akorád se přikláním k tomu že tlakovej hrnec se mi zdá zbytečný ale každej to dělá nějak jinak ;-)
přidávám další bod:yes:

wendulla1

1. 9. 2011 15:15

výborný recept, byly moooc dobré :-p dávám bodík... :-)

aja.g

28. 8. 2011 07:57

pazderka83: chutnalo?:-)

pazderka83

27. 8. 2011 17:37

už se to vaří,to bude zase dobrůtka :-p :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 5. 2010 18:12

:yes::yes:

Iljusa

2. 7. 2009 13:35

OK ;-)

aja.g

2. 7. 2009 13:34

U elektrického tlakáče je takový program a zelenina není nikdy rozvařená.:-)Ostatní suroviny jsou uvařené rovnoměrně. Procesor si to ohlídá.

Iljusa

2. 7. 2009 13:26

8 minut MRAŽENÉ fazolky v papiňáku je zbytečné vařit. Těm stačí 8 minut v normálním hrci :-!:-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazolky na smetaně fazolky na smetaně recept mražené fazolky na smetaně fazolka na smetane recept fazolky na smetane fazolky recepty fazolky recept na fazolky na smetaně bílé fazole na smetaně recepty fazolky na smetaně fazole na smetaně bílé fazolky na smetaně recept na fazolky fazolky recept recept fazolky recepty na fazolky recepty z fazolek recept fazole na smetaně fazolka fazolky na smetaně-recept

Suroviny: fazolky mražené, smetana, mouka hladká, voda, vývar zeleninový, ocet, cukr, voda

TopRecepty.cz

Fazolky na smetaně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P1y4