Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaný květák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 728 kJ /
1 130 kcal
Bílkoviny95,29 g
– z toho živočišné bílkoviny88,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,55 g
Tuky51,48 g
– nasycené19,88 g
– nenasycené24,13 g
–– mononenasycené18,06 g
–– polynenasycené6,07 g
––– omega 30,19 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 965 mg
Sodík 2,73 g
Sůl6,43 g
Sacharidy66,50 g
– cukry22,70 g
––– laktóza21,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velký květák Květák čerstvý
150 g 150 g šunky Šunka vepřová vařená 150 g
100 g 100 g tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 lžíce 1 lžíce kari Kari 15 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
bílý pepř Pepř bílý
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.