Nutriční hodnoty (Zapékaný květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 728 kJ / 1 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,55 g |
| Tuky | 51,48 g |
| – nasycené | 19,88 g |
| – nenasycené | 24,13 g |
| –– mononenasycené | 18,06 g |
| –– polynenasycené | 6,07 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 9,70 g |
| Cholesterol | 965 mg |
| Sodík | 2,73 g |
| Sůl | 6,43 g |
| Sacharidy | 66,50 g |
| – cukry | 22,70 g |
| ––– laktóza | 21,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velký květák | Květák čerstvý | |
| 150 g 150 g šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| 1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |