Nutriční hodnoty (Zapékaný květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 728 kJ / 1 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,55 g |
Tuky | 51,48 g |
– nasycené | 19,88 g |
– nenasycené | 24,13 g |
–– mononenasycené | 18,06 g |
–– polynenasycené | 6,07 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 9,70 g |
Cholesterol | 965 mg |
Sodík | 2,73 g |
Sůl | 6,43 g |
Sacharidy | 66,50 g |
– cukry | 22,70 g |
––– laktóza | 21,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký květák | Květák čerstvý | |
150 g 150 g šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
bílý pepř | Pepř bílý | |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |