Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice z cukety

V sezóně cuket často přemýšlíme, jak tu velkou úrodu zachovat i na zimu. Zeleninová hořčice patří k velmi oblíbeným způsobům. Můžeme ji podávat k uzenině jako hořčici klasickou, nebo jí dochutíme šťávu dušeného masa. Způsobů použití je opravdu mnoho.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (150 min příprava)

5. 8. 2009 09:26

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 486 kJ / 3 701 kcal
Bílkoviny45,40 g
Tuky230,32 g
Vláknina70,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 36,85 g
Sůl92,00 g
Sacharidy341,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem dostala od kamarádky, která ho dělá léta

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MarcelaPa

17. 9. 2017 17:36

Dělám již druhým rokem, moc nám chutná. :-Q:yes: Jen feferonku dávám jednu, protože nemáme moc rádi ostré. Dovolím si přidat foto.

Vere Iconica Vere Iconica

17. 8. 2017 21:49

Jen škoda toho česneku. Po hodině a půl vaření v něm moc vitamínů nezbude :/

mika59 mika59

7. 3. 2015 14:38

Dnes jsem otevřela zapomenutou skleničku a je uleželá a skvělá.
Dávám bod i foto.:-K

janatka janatka

17. 8. 2013 11:47

Letos opět hořčice a je skvělá každý chválí!!!!!!!!!!!:-p

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

16. 8. 2013 09:14

Dobrej recept. Jen bych rád doporučil těm, kteří mají raději hořčici více žluto-oranž. použít jako v profesionální výrobně "KURKUMU"/vlastně druh zázvoru/. Když to nepřeženete,chuť se nezmění, ale barva je příznivější a tím lépe vypadá. +bodík 6

jana

17. 7. 2013 12:48

dobry napad, jak vyuzit cukety. jak zacnou plodit, tak nikdy nevim co s tim, ale ted uz budu vedet :-)

janatka janatka

1. 10. 2012 09:53

nachos:ahoj když to steriluješ tak rok já ji mám ještě letos poslední skleničku.:-p

nachos

28. 9. 2012 16:56

Skvělý bnápad, pořád si lámu hlavu co udělám s tou spoustou cuket od babi a tohle je teda bomba. Jen by mě zajímalo jak dlouho to asi vydrží?

janatka janatka

22. 8. 2011 08:28

Zkoušela jsem ji přidat pod maso a do sekané a bylo to v tom moc dobré.Takto ji využiji více.:-p

zajvarová magda

21. 8. 2011 12:05

Ten recept znám je výborná dobrou chut:yes::-*

janatka janatka

17. 8. 2011 00:04

:-pJe to úplně jiná chuť než jsme zvyklí.Určitě bude dobrá na nějaké grilované plátky masa nebo na závitky,musím vyzkoušet.Já jsem si ji dala i ke klobásce(já takovéto maglajzy můžu-to není urážka,ale já si na to potrpím,různé dresingy a omáčky).Manželovi to tak nechutnalo ke klobáse.Uvidím až to použiji jinde.Každý máme jiné chutě.;-)

Anonym

29. 7. 2010 18:29

Tento recept je velmi dobry moje mam ho ela kazdym rokem:yes::yes: !

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 8. 2009 17:56

Taky ji dělám;-):yes:

kedlubna kedlubna

23. 8. 2009 17:43

posílám foto a bodíka !:yes:

jollka jollka

9. 8. 2009 11:10

Tejajo díky za fotečku vypadá to moc dobře:-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cuketová horcice hortice z cukety domací hořčice recept domaci horcice recept cuketová hořčice recept na domácí hořčiči cuketová hořčice recept cuketová hořtice recepty cuketová hořčice domaci hortice cuketa recepty hořčice recept recepty z cukety hortice s cukety cukety recept domácí zeleninová hořčice recept domácí horčice domácí cuketová hořčice recept na hořčici recept na hořtici z cuketi

Suroviny: cuketa, česnek, feferonka čerstvá, ocet, olej, cukr, sůl, pepř, hořčice plnotučná

TopRecepty.cz

Hořčice z cukety

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jqOv