Nutriční hodnoty (Velikonoční jablečná aspiková vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 604 kJ / 383 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 0,56 g |
| – nenasycené | 0,98 g |
| –– mononenasycené | 0,17 g |
| –– polynenasycené | 0,81 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 12,70 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 41 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 65,00 g |
| – cukry | 61,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 ml 200 ml pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 200 ml |
| 20 g 20 g sypké želatiny | Želatina vepřová | 20 g |
| 3 3 větší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| med (podle chuti) | Med nepasterovaný | |
| 1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| 15-20 15-20 čistých, vysušených vaječných skořápek (záleží na velikosti) | ||
| olej (podle potřeby) | Olej řepkový |