Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Velikonoční jablečná aspiková vejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 604 kJ /
383 kcal
Bílkoviny20,00 g
– z toho živočišné bílkoviny17,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,80 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,56 g
– nenasycené0,98 g
–– mononenasycené0,17 g
–– polynenasycené0,81 g
––– omega 30,18 g
Vláknina12,70 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy65,00 g
– cukry61,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 ml 200 ml pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 200 ml
20 g 20 g sypké želatiny Želatina vepřová 20 g
3 3 větší jablka Jablko čerstvé 450 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
med (podle chuti) Med nepasterovaný
1 špetka 1 špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
15-20 15-20 čistých, vysušených vaječných skořápek (záleží na velikosti)
olej (podle potřeby) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.