Nutriční hodnoty (Velikonoční jablečná aspiková vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 604 kJ / 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,56 g |
– nenasycené | 0,98 g |
–– mononenasycené | 0,17 g |
–– polynenasycené | 0,81 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 12,70 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 65,00 g |
– cukry | 61,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 200 ml |
20 g 20 g sypké želatiny | Želatina vepřová | 20 g |
3 3 větší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
med (podle chuti) | Med nepasterovaný | |
1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
15-20 15-20 čistých, vysušených vaječných skořápek (záleží na velikosti) | ||
olej (podle potřeby) | Olej řepkový |