Nutriční hodnoty (Rozcuchaná nevěsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 11 457 kJ / 2 738 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,03 g |
| Tuky | 63,98 g |
| – nasycené | 24,32 g |
| – nenasycené | 25,62 g |
| –– mononenasycené | 20,32 g |
| –– polynenasycené | 5,31 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 42,08 g |
| Cholesterol | 1,37 g |
| Sodík | 672 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 447,60 g |
| – cukry | 283,31 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 700 g 700 g oloupaných jablek | Jablko čerstvé | 700 g |
| 200 g 200 g cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 200 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce mleté skořice (podle chuti) | Skořice ceylonská mletá | 7.5 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské | |
| trocha trocha moučkového cukru na povrch | Cukr bílý |