Nutriční hodnoty (Přírodní karbanátek v bránici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 924 kJ / 1 416 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 119,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,61 g |
| Tuky | 90,77 g |
| – nasycené | 18,93 g |
| – nenasycené | 59,43 g |
| –– mononenasycené | 45,06 g |
| –– polynenasycené | 14,37 g |
| ––– omega 3 | 3,71 g |
| Vláknina | 8,55 g |
| Cholesterol | 879 mg |
| Sodík | 680 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 24,75 g |
| – cukry | 9,69 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 ml 100 ml smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sladké papriky (dala jsem uzenou) | Paprika červená sušená | 2 g |
| 1 1 cibule najemno | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| hrst hrst nasekané pažitky nebo natě z cibulky | Pažitka čerstvá | |
| mletý kmín a pepř | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bránice - vepřová blána | Vepřová blána | |
| cca 3-4 lžíce cca 3-4 lžíce oleje | Olej řepkový | 38.5 ml |
| hrnek hrnek masového vývaru (vodu ne) | Vývar masový | |
| lžička lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| plátek plátek másla | Máslo kravské |