Nutriční hodnoty (Rybí filety s omáčkou z mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 982 kJ / 952 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 93,86 g |
| – nasycené | 61,35 g |
| – nenasycené | 31,61 g |
| –– mononenasycené | 28,90 g |
| –– polynenasycené | 2,71 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 191 mg |
| Sodík | 202 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 13,05 g |
| – cukry | 13,05 g |
| ––– laktóza | 12,98 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 rybí filety (z libovolné ryby) | Treska filet | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 1 1 pórek (jenom bílá část) | Pórek čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| 150 g 150 g mascarpone | Mascarpone | 150 g |
| 100 g 100 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 100 ml |
| 0,5-1 dl 0,5-1 dl mléka (podle hustoty jogurtu) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| perila (nebo jiné bylinky) |